Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.999,00 Ft
Menny.:db

Cleaneco Gépi Pohár és Tányér Mosogatószer koncentrátum - kemény vízhez - 5Kg - újrahasznosítható csomagolásban

6.999,00 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Cleaneco
Szállítási díj: 1.790,70 Ft
Várható szállítás: 2022. június 28.

Leírás

A CLEANECO PROFESSIONAL TERMÉKEKKEL ELÉRHETED, HOGY NE ÖNTS SZINTETIKUS VEGYSZEREKET A CSATORNÁBA, ÉS NAPI HIGIÉNIAI FELADATAIDAT AKÁR 100%-BAN HULLADÉKMENTESEN VÉGEZD. NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÍTETT TISZTÍTÓSZEREINKET ÉS FERTŐTLENÍTŐ SZEREINKET VAGY LEBOMLÓ BIO MŰANYAGBA 

• PLA • VAGY 100%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAGBÓL KÉSZÜLT KANNÁKBA CSOMAGOLJUK. 

Alkalmazási terület: A használati utasítás betartása mellett: porcelán-, üveg-, rozsdamentes acél- és műanyagtárgyak tisztítására. Minden mosogatógép típushoz ajánlott. A koncentráció a vízkeménységtől és a mosogatóvíz szennyezettségétől függően változik.

Felhasználási javaslat: A termék üzemi pohár és tányér mosogatógépek tisztán tartására alkalmas ipari tisztítószer. A szert csak védőszemüvegben, és védőkesztyűben szabad használni a szennyezettség mértékének függvényében. A szer alkalmas bevonatolt felület tisztítására is. Végezzen próbatisztítást kevésbé látható kis felületen.

Adagolás: Adagolását adagolórendszer segítségével ajánlott használni. Beépített vagy utólagosan felszerelt perisztaltikus adagolórendszer segítségével juttassuk az anyagot a mosogatási szakaszba vízkeménység függvényében 0,5-1%-os koncentrációban.

Összetétel: Kálium-hidroxid 10-15%, Nátrium-hidroxid <5%, Foszfátok <5%, Na-metaszilikát < 2%, korróziógátló adalékanyag. A veszélyes komponensek kálium-hidroxid, dinátrium-metaszilikát, alkiléter-karbonsavak. Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyagok. A veszélyes komponens: nátrium-hidroxid.

Facebook kommentek