Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szafi reform spagetti - spaghetti száraztészta (gluténmentes) 200g
999,00 Ft
Menny.:db

Szafi reform spagetti - spaghetti száraztészta (gluténmentes) 200g

999,00 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Szafi Reform
Szállítási díj: 1.790,00 Ft

Leírás

Szafi Reform Spagetti - Spaghetti száraztészta (gluténmentes) 200g

6 tojásos, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes száraztészta

  • 46%-kal csökkentett szénhidráttartalom
  • Rostban gazdag
  • Fehérjeforrás
  • Gluténmentes
  • Szójamentes

Összetevők és érdekességek

Összetevők: tápiókakeményítő, bambuszrost, teljes tojáslé, szezámmagliszt, útifűmaghéjliszt, ivóvíz, kókuszliszt, batátaliszt.

Nyomokban zellert, mustármagot, dióféléket és szulfitokat tartalmazhat.

Átlagos tápérték

100 g száraztésztában

100 g kifőtt tésztában*

Energia

1359 kJ / 326 kcal

453 kJ / 109 kcal

Zsír

6,4 g

2,1 g

amelyből telített zsírsavak

2,3 g

0,8 g

Szénhidrát

39 g

13 g

amelyből cukrok

1,2 g

0,4 g

Rost

34 g

11 g

Fehérje

11 g

3,7 g

0,20 g

0,07 g

Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

*Elkészítési javaslat:

Tegyük a tésztát kb. tízszeres mennyiségű forrásban lévő (lobogó) sós vízbe, és főzzük 8-10 percig fedő nélkül (főzőlap erősségétől, tészta mennyiségétől és fazék méretétől függően változhat a főzési idő). Főzés közben párszor keverjük át, illetve szedjük le egy szűrőlapát segítségével a keletkező habot. Főzés után szűrjük le, és hideg vízzel jó alaposan öblítsük át!

Javaslat: Több vízben főzzük, mint a hagyományos tésztát. Egyszerre 1 csomagnál (200 g) több tésztát ne főzzünk ki, mert a főzés közben keletkező hab könnyen kifuthat. A megadott tápértékadatok nem tartalmazzák a termékhez ízesítésként hozzáadott sót.

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Nettó tömeg:  200 g

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.