Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.059 Ft
Menny.:db

Szafi free reggeliző karobos quinoa kása alap 300 g (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes)

1.059 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Szafi Free
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.

Leírás

Szafi Free Reggeliző karobos quinoa kása alap 300 g (5 adag)

A quinoa kása alap segítségével könnyen készíthetünk finom, VEGÁN kását tej hozzáadása nélkül.

Az alappor nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert, így ízlés és diéta szerint egyénileg édesíthető!

Összetevők és érdekességek

Összetevők: Quinoa pehely (38,5 %), gluténmentes zabpehelyliszt, Karobpor, Kókuszreszelék

Átlagos tápérték

100g kása alapban

1 adag (150g) kész kásában*

Energia:

1694 kJ / 403 kcal

509 kJ / 121 kcal

Zsír

  • amelyből telített zsírsavak

11,8 g

6,7 g

3,5 g

2 g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok
  • amelyből poliolok

55,9 g

5,6 g

0 g

20,8 g

1,7 g

4 g

Rost

12,4 g

3,7 g

Fehérje

12,3 g

3,7 g

0,03 g

0,01 g

* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján. Vízzel és Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszerrel (eritrit+stevia) készítve.

100 g poralap energiatartalmából 104 kJ / 26 kcal energia származik élelmi rostokból.

Egy adag  kása (150 g) szénhidrát-tartalmából 4 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Hozzávalók (2 adaghoz):

  • 60 g Szafi Free reggeliző quinoa kása alap
  • 2,5 dl víz
  • kb. 30 g cukornak megfelelő édesítő (pl. 1 teáskanál Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszer)
  • Friss gyümölcs, vagy aszalványok, magok ízlés és diéta szerint

Elkészítés:

A kását, a vízzel és az édesítővel keverjük ki, majd tegyük fel a tűzre és folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.

Friss gyümölccsel vagy aszalványokkal, magokkal tálaljuk!

Facebook kommentek