Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cleaneco Ipari Bútor és Padlóápoló koncentrátum 5L - újrahasznosított csomagolásban

Ár:
5.897 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Cleaneco
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2021. május 14.
Menny.:db

Leírás

A CLEANECO PROFESSIONAL TERMÉKEKKEL ELÉRHETED, HOGY NE ÖNTS SZINTETIKUS VEGYSZEREKET A CSATORNÁBA, ÉS NAPI HIGIÉNIAI FELADATAIDAT AKÁR 100%-BAN HULLADÉKMENTESEN VÉGEZD. NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÍTETT TISZTÍTÓSZEREINKET ÉS FERTŐTLENÍTŐ SZEREINKET VAGY LEBOMLÓ BIO MŰANYAGBA 

• PLA • VAGY 100%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAGBÓL KÉSZÜLT KANNÁKBA CSOMAGOLJUK. 

Alkalmazási terület

A CLEANECO BÚTOR- ÉS PADLÓÁPOLÓ KONCENTRÁTUM magas töménysége, és kedvező ára lehetővé teszi, hogy akár mindennap tisztíthassa és ápolhassa padlóját, bútorait, azok élettartamának növelése érdekében. Tisztítja, ápolja, és védi a felületeket minden takarítás és portalanítás alkalmával. Alkalmas laminált padlózatok, hajópadló, parketta, és kőburkolatok kezelésére, tisztítására. Irodai bútorok, továbbá minden bútorlapból, és kezelt felületű fából készült berendezés ápolására, tisztítására ajánljuk! Használatával vékony filmréteget képezhetünk és hosszantartó selyem fényt biztosíthatunk a kezelt felületen.

Csiszolt vagy mázas felületű kövezetek, padozatok, továbbá márvány- és gránitfelületek polírozásával magas fényt érhetünk el csúszásmentesen.

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

 
 
 

Koncentráció:

Ápoló felmosáshoz:

Adagoljunk 10 liter vízhez adjunk 25ml-50ml koncentrátumot

(0,25-0,5%-os oldat)

Tisztító és ápoló felmosáshoz:

Adagoljunk 10 liter vízhez 1-1,5 dl koncentrátumot

(1-1,5%-os oldat)

Szórófejhez:

5%-os oldat, azaz 1 literhez adjunk 50 ml-t

5 liter koncentrátum = 100 liter munkaoldat

 
 
 
 

Felhasználási javaslat

BÚTORÁPOLÁS:

A CLEANECO BÚTOR- ÉS PADLÓÁPOLÓ koncentrátumból töltsön az 1 literes szórófejes palackba 10-30 ml-t a takarítás rendszerességének függvényének mértékében (rendszeres takarítás: 10 ml +1 liter víz, alkalmi takarítás: 30 ml + 1 liter víz). Szórófejes palackunkból permetezzünk 20-25 cm távolságból a felületre, majd puha, mickroszálas ronggyal töröljük át azt. Bútorápolást végezhetünk vödörben vagy edényben kikevert 1-3 %-os(5 liter vízhez 0,5-1,5 dl koncentrátum) munkaoldatba mártott, majd jól kicsavart puha vagy mickroszálas ronggyal is.

 
 
 
 

PADLÓ ÁPOLÓ-TISZTÍTÓ FELMOSÁS:

A CLEANECO BÚTOR- ÉS PADLÓÁPOLÓ koncentrátumból készítsünk felmosó vödrünkbe a koszolódás mértékének függvényében 1-3 %-os munkaoldatot:

1. Ápoló felmosáshoz:

Adagoljunk 10 liter vízhez adjunk 250-500 ml koncentrátumot

(0,25-0,5%-os oldat)

2. Tisztító és ápoló felmosáshoz:

Adagoljunk 10 liter vízhez 1-1,5 dl koncentrátumot

(1-1,5%-os oldat)

Amennyiben lehetőségünk van rá, a felmosást végezzük forró vízzel.

 
 
 
 

A felmosott felületet hagyjuk megszáradni. Száradás után csík és cseppmentes felületet kapunk. A magasabb fény elérése érdekében végezzünk szárazoló felmosást (száraz, lehetőleg mickroszálas moppal, vagy felmosóval töröljük át a száradás alatt álló, vagy már megszáradt felületet).

A felmosást követően a felületen vékony filmréteg keletkezik, mely a kezelt felületnek vízlepergető és portaszító tulajdonságokat biztosít.

Összetevők/Figyelmeztetések

Figyelmeztetések

Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Bőrrel való érintkezés után mossuk le bő vízzel. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Gyermek kezébe nem kerülhet.

 
 
 
 

Összetétel

Nem ionos felületaktív anyag <5%, anionos tenzid <5%, vízoldékony oldószer, viasz, illatanyag.

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával,  környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között,  a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.