Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cleaneco Ipari Bio Food Safe Cleaner 5L - újrahasznosított csomagolásban

Ár:
4.082 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Cleaneco
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2021. május 14.
Menny.:db

Leírás

A CLEANECO PROFESSIONAL TERMÉKEKKEL ELÉRHETED, HOGY NE ÖNTS SZINTETIKUS VEGYSZEREKET A CSATORNÁBA, ÉS NAPI HIGIÉNIAI FELADATAIDAT AKÁR 100%-BAN HULLADÉKMENTESEN VÉGEZD. NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÍTETT TISZTÍTÓSZEREINKET ÉS FERTŐTLENÍTŐ SZEREINKET VAGY LEBOMLÓ BIO MŰANYAGBA 

• PLA • VAGY 100%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAGBÓL KÉSZÜLT KANNÁKBA CSOMAGOLJUK. ÉLELMISZEREKKEL ÉRINTKEZŐ FELÜLETEK TISZTÍTÁSÁHOZ KÉT FERTŐTLENÍTÉS KÖZÖTT 

Termékünk 100%-ban növényi és élelmiszeripari alapanyagokból készült, így nem jelent kémiai koc- kázatot, ha élelmiszerre kerül. 24% növényi alkohol tartalmának köszönhetően hatékonyan tisztítja a zsíros szennyeződéseket. 

100%-ban növényi alapanyagokból készült, nagy hatás- fokú felmosószer erősebb szennyeződésekre, gépi és kézi használatra. 

• bármely burkolatra használható 

A csillagnövény leveléből sajtolt trópusi viaszból készült 100%-ban növényi felmosószer, mely egyszerre tisztítja és ápolja a felületeket. 

• laminált padlóra 

• parkettára 

• márványra 

Élelmiszerbarát, antibakteriális felülettisztítószer.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

A Cleaneco FOOD SAFE CLEANER kizárólag növényi alapanyagokból készített nagy hatásfokú, hipoallergén, illatmentes tisztítószer , melyet használhat vitrinek, hűtők, munkapultok, üveg felületek, és bármely vízálló, élelmiszerekkel  érintkező felület tisztítására. Magas kukoricából és cukorrépából előállított bioalkohol tartalmának köszönhetően antibakterilis hatást biztosít. Innovatív, organikus alapanyagainak jóvoltából hatékonyan távolítja el a konyhai szennyeződéseket és csíkmentesen szárad.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Termékünket permetezze papírra, vagy rongyba és tisztítsa meg vele a kívánt felületet. Termékünk leöblítést nem igényel, a törlést követően keletkező anyagmaradvány elpárolog, a megtisztított felületet azonnal használhatja. Az élelmiszerekre a termék permete sem jelent kémiai kockázatot.

Termékeink a gyártásuknál felhasznált természetes, növényi eredetű alapanyagoknak köszönhetően a környezetben 100%-ban lebomlanak.